Vyhledávání


Bruselský diktát opět rozkazuje Čechům, jak žít!

13.05.2015 16:23

Samozvaný vůdce závislé Evropy se dnes znovu ozval. Jistě si všichni vzpomeneme na to, když nás EU donutila přejmenovat typické české potraviny, když nás obviňovali z diskriminace Romů i přes to, že je nikdy neviděli a v Česku nikdy nebyli. Stejně tak víme, že se nám snaží ukrást měnu a nahradit ji Eurem (též výstižně nazýváno jako říšská marka). Dnes byla vydána kvóta, pravděpodobně spočívající v "kulturním obohacení", která nakazuje ČR ubytovat 20 tisíc afrických a asijských nelegálních přistěhovalců.

I když si to Češi neradi přiznávají, mohou si za otročení pro EU sami. Před rokem 2004 nebyl téměř nikdo, kdo by se vstupem do EU nesouhlasil (Zdá se, že Havlova propaganda fungovala). Lidé, nepoučení ze svých dřívějších chyb, se nevědomky rozhodli, že už se nevrátí k prosperujícímu nezávislému státu, jako to bylo za vlády T. G. Masaryka, ale místo toho přejdou od sovětské diktatury k té druhé diktatuře.  V ten moment, kdy Česko spolu s několika dalšími slovanskými národy vstoupilo do EU, se hrobařská lopata  zaryla do hlíny.

Ač je to neuvěřitelné, ještě stále se najdou tací, kteří vládu EU podporují. Většinou to bývá vlivem všudepřítomné podprahové Evropské propagandy.

Zní to divně, ale stačí se podívat kolem sebe. V televizi každý den běží propagandistická reklama definující Evropské dotace jako investice do NAŠÍ budoucnosti. Na většině vládních budov a magistrátů vlaje nepřehlédnutelná vlajka EU, která pomalu nahrazuje všechny ostatní, přičemž budovu lemují velké plakety zdůrazňující podíl EU na výstavbě budovy. Podobné plakety mohou být provokativně nalezeny i v autobusech nebo i ve školách, které zahrnují Evropskou nadřazenost do výuky!

O Evropských dotacích. Stát každoročně dostává milionové dotace od EU, ale veřejnosti nedochází, že stát pak musí se spoluúčastí našich peněz vracet miliardy! A pokud se tyto peníze nevyčerpají, na tom to nic nemění, stát musí vrátit a dát opět peníze a možná i více.

A aby to bylo zajímavější, Velká Británie, jeden z hlavních pilířů celé EU, už se chystá a také se dožaduje opuštění unie. Podobné plány by mohlo mít i Řecko. Otázkou ovšem je, jestli jim to EU dovolí. A pokud vůbec, jestli proti nim nezavede zákeřné sankce nebo se nebude dožadovat vrácení všech investovaných peněz (již zmíněné dotace). Opuštění EU je pro ekonomicky oslabené státy téměř nemožné, EU by je pak o všechno obrala a označila by to za vrácení dotací. A víme jak dopadají státy, které nejsou v EU a ani do ní nechtějí. Stačí se podívat na to, jak dopadla Ukrajina po tom, co prezident Janukovyč pozastavil asociační dohodu s EU.

Dalo by se říct, že EU je velkým imperátorem, následovníkem Caesara, Napoleona a Hitlera. Akorát že místo armád používá "diplomacii", která se nakonec zvrátí v to, že se Evropa stane velkým vazalem a diplomacie je mimo řeč.

Vždy se našel někdo, kdo dotyčnou diktaturu zničil, ale zatím je v nedohlednu.

     

 

Luna