Vyhledávání


Ukrajina - první nacistický stát 21. století

27.04.2015 18:45

Přes 20 milionů vojáků zemřelo ve 20. století, aby zničilo Třetí říši a celou nacistickou ideologii. Třetí říši se jim podařilo zničit, ale strašidlo nacismu, ač se to nezdá, je zpět! Za pomocí převratu se vtělilo do Ukrajiny.

Už na začátku minulého roku, kdy se "lidový" převrat změnil v krveprolití, jej někteří přirovnávali k nacismu, ačkoli zatím tento názor nebyl brán vážně.  Později se do boje přidaly radikální banderovští stoupenci, ultras Dynama Kyjev a fašisté vyzbrojení molotovy, tehdy to začalo připomínat peklo páchané v minulém století jednotkami SS. Tyto násilné boje se poté ještě více zhoršily - začalo se střílet. A nejen to. Ve všech velkých městech se shromažďovaly všechny vášnivé sociální vrstvy - studenti, důchodci, vojáci a chuligáni. Začaly se pálit sovětské vlajky, strhávat sochy Vladimira Lenina, likvidovat busty a památníky z dob SSSR, ale také se čím dál více začaly vyzdvihovat trojzubce (znak Ukrajiny a banderovců) a červenočerné vlajky. Tyto zvěrstva donutily premiéra podat demisi a prezident musel utéct ze své vlastní domoviny.

Prezident Janukovyč nebyl ještě zcela připraven opustit Ukrajinu, ale nakonec se rozhodl na poslední chvíli. Netrvalo dlouho a byla obsazena jeho rezidence. Je velmi pravděpodobné, že kdyby ji neopustil včas, dopadl by stejně jako Kaddáfí. Banderovci už od počátku protestů toužili po smrti prezidenta.

Po převratu se začala samozvaná Ukrajinská vláda ihned přiklánět na stranu EU a diskriminovat ruské a proruské obyvatelstvo. V zemi byla zákázána většina ruských televizních stanic, hlavní ukr. média jsou dodnes cenzurována, na veřejnosti je limitováno používání ruštiny i Děda mráz. Zdá se, že současná ukrajinská vláda je stoupencem masových vrahů kolaborujících s fašisty.

A jak vypadá ta "svobodná" Ukrajina dnes? Prezidentem je pučista oligarcha, jeho poradcem je gruzínský exprezident a masový vrah, ze země zmizely ohromné zásoby zlata, čím dál více peněz se investuje do armády a zbrojení a její vojáci páchají genocidy v Donbasu.

To nejhorší na konec: Ukrajinští nacisté pálí Vítězný prapor vyvěšený v r. 1945 nad Berlínem

 

Luna