Vyhledávání


V Oděse byl rozehnán míting „Národní rady Bessarabie“

18.04.2015 16:00

Zdroj: NWOO.ORG (New World Order Opposition) +  Антифашист  (antifashist.com)

V Oděse policisté bojovali s přízraky. Zadrželi a uvěznili „mýtické hrdiny“ ruské propagandy, kteří ve skutečnosti neexistují. Městská policie totiž „rozehnala“ míting Národní rady Bessarabie v centru Oděsy. „Míting za účasti asi dvaceti lidí, kteří se představili jako aktivisté Národní rady Bessarábie, byl přerušen na místě Starobazarského parku. Dokument o povolení tohoto mítinku od orgánů místní správy nedokázali předložit,“ – píše se v prohlášení ministerstva vnitra.

Protestující byli pozváni na policejní oddělení k zajištění všech okolností. Ale nejlepší věc na této zprávě je, že přesně před pár dny mluvčí SBU Marikijan Lubkivský řekl, že Národní rada Bessarábie je nesmysl a taková organizace existuje jen ve fantazii propagandistů Kremlu.

„V pondělí podle některých oděských internetových zdrojů proběhla zpráva o tom, že v důsledku údajně proběhlé „zakládající konference“ byla v Oděse založena Národní rada Bessarábie. Zpráva o jejím vytvoření je však jasnou ruskou lží, protože prověrka BSU prokázala, že ta neexistuje. Výše uvedená adresa Leninova 36 neodpovídá, protože je to soukromá budova a nejsou zde žádné kancelářské prostory (viz foto se sympatickou babičkou),“ – napsal Lubkivský.

A tu to máš! – neexistující představitelé vymyšlené organizace ožili, a dokonce vyšli do ulic Oděsy, kde se setkali s policií!